sâmbătă, 30 martie 2019

Paul (Piața Romană)

Nu suntem prea plimbăreți prin localurile bucureștene, așa că, de fiecare dată când trebuie să ne întâlnim la o cafea/bere/pahar de vorbă cu amici ne-bucureșteni, avem ceva probleme în a stabili locul. De astă dată am avut două repere: cafea și Piața Romană. Și ne-a venit în minte Paul.

Alegerea nu a fost inspirată. La ora 11 de abia am găsit o masă liberă, rămasă plină de resturi de la clienții anteriori. Personalul era total depășit de situație: au făcut debarasarea cu foarte mare întârziere, iar dacă nu scoteam un șervețel din buzunar, ne-ar fi servit cafeaua pe masa plină de firmituri. Cele 4 feluri de pateuri comandate ne-au fost servite pe rând, în ritm de melc, șervețelele au lipsit cu desăvârșire, la fel și lingurițele (pentru amestecat în cafea am avut un bețișor de plastic, ca cele livrate la automatele de proastă calitate).

Recunosc, nu m-am uitat pe internet pentru alternative în zonă. Aș fi sesizat comentariile nu prea bune pentru Paul (și bune pentru  Café Nescafé, la doar 50 de metri distanță; rămâne de încercat).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu